This website uses cookies to enhance your experience.

Duracell Gehoorapparaat Batterijen 13 6st.

N° d'art. D96077566
De Duracell Hearing Aid-batterijen met Duracells meest recente technologie gaan gegarandeerd lang mee. Met het extra lange EasyTab kunt u ze gemakkelijk vasthouden, verwijderen en vervangen, zodat u dit gemakkelijk en eenvoudig kunt doen. Duracells lichte, maar sterke, verpakking houdt niet alleen
Prix
€ 6,60
prix par pcs
excl. tax
En commande Stock faible En stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
De Duracell Hearing Aid-batterijen met Duracells meest recente technologie gaan gegarandeerd lang mee. Met het extra lange EasyTab kunt u ze gemakkelijk vasthouden, verwijderen en vervangen, zodat u dit gemakkelijk en eenvoudig kunt doen. Duracells lichte, maar sterke, verpakking houdt niet alleen uw batterijen veilig, maar is ook gemakkelijk te openen en eenvoudig te hanteren. Dankzij Duracells systeem met kleurcodes is het heel eenvoudig om de juiste batterij voor uw apparaat te kiezen. Bovendien garandeert de Duralock Power Preserve-technologie dat uw Duracell-batterijen voor hoorapparaten 4 jaar kunnen worden opgeslagen.

· De Duracell Hearing Aid-batterijen bevatten 0% kwik
· Gemakkelijk vasthouden, verwijderen en vervangen door de Easytab
· Zeer gebruiksvriendelijke verpakking
· Duralock-technologie
· Made in Germany. Echte Duitse topkwaliteit.

Duralock:

Wist u dat de meeste batterijen na verloop van tijd hun energie verliezen, zelfs als ze niet worden gebruikt? Duracells Duralock-technologie behoudt de energie van de batterij wanneer deze niet wordt gebruikt.

Duracell gehoorapparaat batterijen

Specifications
Rechargeable Non
Nombre de cellules 6
    Loading
    Loading