This website uses cookies to enhance your experience.

Duracell Oplaadbare Batterijen Plus AA 4st.

N° d'art. D039247
U wilt er zeker van zijn dat u uw apparaten kunt gebruiken, zonder zich er zorgen over te hoeven maken dat de batterijen leeg raken, maar u twijfelt er nog aan of oplaadbare batterijen het juiste voor u zijn. Maak u geen zorgen. De Duracell Recharge Plus-batterijen zijn de perfecte oplossing als u
This product cannot be ordered at the moment.
Description
U wilt er zeker van zijn dat u uw apparaten kunt gebruiken, zonder zich er zorgen over te hoeven maken dat de batterijen leeg raken, maar u twijfelt er nog aan of oplaadbare batterijen het juiste voor u zijn. Maak u geen zorgen. De Duracell Recharge Plus-batterijen zijn de perfecte oplossing als u nog weinig ervaring hebt met oplaadbare batterijen. Zij helpen u om het beste uit uw apparaten met middelhoog energieverbruik te halen, zoals een babyfoon of een draadloze computermuis. De Duracell Duralock-technologie voorkomt dat uw oplaadbare batterijen hun energie verliezen. Opgeladen batterijen kunnen tot zes maanden opgeladen blijven (indien niet gebruikt) en gaan gegarandeerd drie jaar mee*. Maak u dus klaar voor de Duracell Recharge Plus-batterijen, relax en gebruik uw apparaten met energie die lang meegaat.

* Of 400 oplaadbeurten, waarvan het eerst sprake is


De batterij gaat na opladen mee:
· Tot 275 foto's met een digitale camera
· Tot 45 uur in een draadloze muis

Duralock

De Duracell Duralock-technologie voorkomt dat uw oplaadbare batterijen hun energie verliezen. Opgeladen batterijen kunnen tot zes maanden opgeladen blijven (indien niet gebruikt) en gaan gegarandeerd drie jaar mee (of 400 laadbeurten, waarvan het eerst sprake is).

Duracell Oplaadbare batterijen
Specifications
N° d'art. D039247
Barcode 5000394039247
Fabricant DURACELL
Poids (kg) 0,12
Bloc d'accus Non
Type de batterie AA
Capacité 1300 mAh
Diamètre 14.5 mm
Tension nominale 9 V
Nombre de cellules 4
Autre désignation AA
Rechargeable Oui
Désignation des dimensions Mignon
Attachments
    Loading
    Loading