This website uses cookies to enhance your experience.

Hozelock PURE DRUKSPUIT 7 LITER

N° d'art. HOZ058315
De Hozelock Pure-drukspuit 7 liter is een drukspuit speciaal ontwikkeld voor gebruik met natuurlijke producten en eigengemaakte oplossingen zoals brandnetelmest, witte azijn, natriumbicarbonaat, en zeep. Ofwel producten die een hoger zuurgehalte hebben. De spuit is uitgerust met een filter voor
Prix
€ 68,75
prix par pcs
excl. tax
En commande Stock faible En stock
pcs
This product cannot be ordered at the moment.
Description
De Hozelock Pure-drukspuit 7 liter is een drukspuit speciaal ontwikkeld voor gebruik met natuurlijke producten en eigengemaakte oplossingen zoals brandnetelmest, witte azijn, natriumbicarbonaat, en zeep. Ofwel producten die een hoger zuurgehalte hebben. De spuit is uitgerust met een filter voor vloeibare meststoffen/infusies. De lans heeft een lengte van 40 cm lang en is gemaakt van glasvezel en uiterst bestendige connectors, bestand tegen corrosieve producten zoals azijn.

Productkenmerken

  • Perfect voor natuurlijke, zelfgemaakte oplossingen – Een vertrouwde innovatie van Hozelock waarmee u chemicaliënvrije, natuurlijke producten en eigengemaakte oplossingen kunt gebruiken zoals brandnetelmest, witte azijn, natriumbicarbonaat, zeep, etc. zonder het risico op schade of corrosie. De spuit is ook uitgerust met een filter voor vloeibare meststoffen/infusies.
  • Het robuuste, niet-corrosieve ontwerp – In combinatie met een efficiënte sproeiprestatie en een breed aantal toepassing, omvat het ontwerp een 40cm glasvezel lans met uiterst bestendige aansluitingen, bestand tegen corrosieve producten zoals azijn. Dankzij een ergonomische trigger kan men comfortabel sproeien, zowel voor links- als rechtshandigen.
  • De inhoud is duidelijk zichtbaar – door de doorzichtige strook. Dit heeft ook een schaalverdeling voor nauwkeurig doseren en mengen.
Specifications
N° d'art. HOZ058315
Barcode 5010646058315
Fabricant HOZELOCK
Poids (kg) 0
Matériau du récipient Plastique
Modèle Pulvérisateur à pression
Contenu 7 l
    Loading
    Loading