This website uses cookies to enhance your experience.

Hozelock Super Tricoflex Ultimate O12,5mm 50m

N° d'art. HOZ167870
De Hozelock Tricoflex Ultimate tuinslang is ultralicht, flexibel en robuust. Oerfect voor gebruik in de tuin en in huis wanneer alleen het beste volstaat. 5 voordelen van de Hozelock Tricoflex Ultimate Weersbestendigheid met UV- en vorstbescherming – de slang kan gegarandeerd effectief worden
Prix
€ 111,35
prix par pcs
excl. tax
En commande Stock faible En stock
pcs
This product cannot be ordered at the moment.
Description
De Hozelock Tricoflex Ultimate tuinslang is ultralicht, flexibel en robuust. Oerfect voor gebruik in de tuin en in huis wanneer alleen het beste volstaat.

5 voordelen van de Hozelock Tricoflex Ultimate

  1. Weersbestendigheid met UV- en vorstbescherming – de slang kan gegarandeerd effectief worden gebruikt in een klimaat dat varieert van -20 °C tot 60 °C.
  2. Soft & Flex™-technologie levert een uitstekende weerstand tegen knikken en zorgt voor een lichtheid en flexibiliteit waardoor u de slang met minimale inspanning of gedoe door de tuin verplaatst.
  3. TNT™-technologie tegen torderen zorgt dat de slang niet draait onder druk om de doorstroming constant te houden en de frustratie van een knik in de slang te vermijden.
  4. Ultralite-technologie maakt de slang 25% lichter dan andere slangen van dezelfde lengte en diameter, waardoor deze gemakkelijk te dragen en in de tuin te gebruiken is.
  5. Gladde binnenlaag om de waterstroming te verbeteren.
Specifications
N° d'art. HOZ167870
Barcode 3506111167870
Fabricant HOZELOCK
Poids (kg) 0
Couleur Jaune
Diamètre 12.5 mm
Longueur 50 m
    Loading
    Loading