This website uses cookies to enhance your experience.

Imex Laser en croix LX25P 5 points vert

N° d'art. 012-LX25PG
5-punts kruislijnlaser LX25 beschikt over de toonaangevende laser-edge technologie van Imex. De geavanceerde HD lijnen en punten maken deze laser tot een alleskunner voor binnen en de meegeleverde magnetische beugel past op de bijna alle statieven. Ook inbegrepen is de optionele lijndetector voor
Prix
€ 345,40
prix par pcs
excl. tax
En commande Stock faible En stock
pcs
This product cannot be ordered at the moment.
Description
5-punts kruislijnlaser LX25 beschikt over de toonaangevende laser-edge technologie van Imex. De geavanceerde HD lijnen en punten maken deze laser tot een alleskunner voor binnen en de meegeleverde magnetische beugel past op de bijna alle statieven. Ook inbegrepen is de optionele lijndetector voor extern bereik buitenshuis.

Vergroot het werkbereik

De LX25 beschikt over een buiteninstelling voor meer flexibiliteit. Met deze functionaliteit kan het bereik van de laser buitenshuis reiken tot 80m waardoor de zichtbaarheid toeneemt. Deze feature zit verborgen onder een knop op de laser en is te gebruiken in combinatie met de LD1/G1 detector.

Buitenmarkering

De LX25 lijnlaser heeft 5 laserpunten gecombineerd met standaard horizontale/verticale lijnen waardoor gebruikers meer flexibiliteit ervaren tijdens hun werkzaamheden. De punten bevinden zich links, rechts, boven, onder en achterwaarts, allen in een hoek van 90 graden. De lasers zijn Klasse 2 gecertificeerd en bieden een laserpunt met hoge zichtbaarheid en een lijn met groter bereik.

Heavy Duty muurbeugel

De LX25 lijnlaser is het enige model in ons assortiment dat is uitgerust met de HEAVY DUTY magnetische muurbeugel. Deze beugel verschilt van de universele muurbeugel omdat hij een groter magnetisch vlak heeft voor meer kracht en stabiliteit. De beugel kan 360 graden rond de schroefdraad draaien voor een groter bereik.

Inhoud koffer

  • Imex laser LX25
  • Hoogwaardige beugel (360º)
  • Richtplaat
  • Alkaline batterijen
  • Handleiding
Specifications
N° d'art. 012-LX25PG
Barcode 9342649000777
Fabricant IMEX
Poids (kg) 0
Classe de laser Classe 2
Longueur de la route de signalisation 50 m
Route de signalisation rotative Non
Avec télécommande Non
Couleur du boîtier Vert
Attachments
    Loading
    Loading