This website uses cookies to enhance your experience.

Imex Laser multiligne 3D LX3DR 3 x 360 rouge

N° d'art. 012-LX3DR
De zelfnivellerende multilijnlasers van Imex zijn de meest populaire en veelzijdige lasers in het assortiment. De laserlijnen geven een volledige horizontale lijn van 360° en twee verticale lijnen van 360° die volledig haaks op elkaar staan. Ideaal om hoeken van 90 graden uit te zetten. De LX3D
Prix
€ 380,20
prix par pcs
excl. tax
En commande Stock faible En stock
pcs
This product cannot be ordered at the moment.
Description
De zelfnivellerende multilijnlasers van Imex zijn de meest populaire en veelzijdige lasers in het assortiment. De laserlijnen geven een volledige horizontale lijn van 360° en twee verticale lijnen van 360° die volledig haaks op elkaar staan. Ideaal om hoeken van 90 graden uit te zetten. De LX3D biedt brede nivellerings mogelijkheden in combinatie met goed zichtbare, ultrascherpe laserlijnen.

Oplaadbare Li-Ion batterij

De LX3D is ontworpen om te functioneren op een Li-Ion batterij. Gebruikers beschikken hierdoor over de mogelijkheid om de laser ter plekke op te laden of wanneer deze niet in gebruik is. Wanneer het nodig is kan zelfs een extra set alkaline batterijen worden ingezet.

Buitenfunctionaliteit

De buitenfunctionaliteit geeft een groter werkbereik van de laser en dus meer flexibiliteit. Bij gebruik met de Imex LD1/G1 laser detector, kunnen gebruikers hun werkbereik met 80m vergroten vanaf het punt waar de lijn niet langer zichtbaar is. Druk en houd de aan/uit-toets vast om de buitenmodus van de detector in te schakelen.

Plafondbeugel

De plafondbeugel is een standaard onderdeel van de Imex LX3D Kit. Hierdoor kunnen gebruikers de lijnlaser in hogere posities monteren. Ideaal als oplossing voor zwevende plafondinstallaties. De plafondbeugel is volledig verstelbaar, waardoor de nauwkeurigheid en flexibiliteit nog meer wordt verhoogd.

Inhoud

  • Stevige draagkoffer
  • Multifunctionele bevestigingssteun
  • Plafondbeugel
  • Richtplaat(magnetisch)
  • Lithium-ion lader met USB-poort
  • Alkaline batterijen
Specifications
N° d'art. 012-LX3DR
Barcode 9342649001866
Fabricant IMEX
Poids (kg) 0
Précision 0.2 mm/m
Classe de protection (IP) IP54
Classe de laser Classe 2
Longueur de la route de signalisation 30 m
Route de signalisation rotative Non
Longueur d'onde du capteur 670 nm
Avec télécommande Non
Couleur du boîtier Vert
    Loading
    Loading