This website uses cookies to enhance your experience.

Die Boxenmacher

Alutec München heeft ruim 30 jaar ervaring in het produceren van aluminium kisten, transportkisten en opbergboxen. Er zijn verschillende series beschikbaar met toepassingen voor transport, opslag, logistiek en vrijetijdsbesteding. Alle boxen zijn van topkwaliteit en eenvoudig in gebruik. Alle producten worden handmatig geproduceerd en stuk voor stuk onderworpen aan een eindcontrole om de levensduur te garanderen.
Plaatbewerking; precisie en nauwkeurigheid
Alutec kisten zijn uit voorraad leverbaar
Populaire producten

De voordelen van aluminium


Licht en vormvast
De aluminium kisten van Alutec zijn voor ongeveer de helft lichter dan standaard kisten van staal en zijn beter bestand tegen stoten en vervorming dan kunststof. Hierdoor zijn zelfs de meest fragiele voorwerpen zoals glas, elektronica en optische apparatuur optimaal beschermd.

Anti-magnetisch
De boxen van Alutec zijn niet gevoelig voor de invloed van magnetische velden. Laboratorium- en meetapparatuur die door deze krachten ontregeld kunnen worden kunnen hierdoor zorgeloos worden vervoerd.

Roestvrij en weerbestendig
Corrosie krijgt geen kans en vocht kan niet binnendringen. Uw inhoud is langdurig beschermd tegen vochtigheid, vuil en stof.

Recyclebaar
Aluminium kan worden omgesmolten en worden verwerkt in nieuwe of bestaande producten. Tijdens dit proces treedt geen kwaliteitsverlies op.

Temperatuur neutraal
De opbergboxen van Alutec München zijn beschermd tegen temperatuurswisselingen en houden de binnentemperatuur min of meer constant. Ideaal voor het vervoeren van elektronica en fotoapparatuur.

Regardez Alutec


Loading
Loading