This website uses cookies to enhance your experience.

Masterlock Vergrendeling voor vlinderkleppen

N° d'art. S3921
De Master Lock No. S3921 Butterfly Valve Lockout Device en S806CBL3 Verstelbare vergrendelingskabel vergrendelt vrijwel elke vlinderklep in slechts enkele seconden met behulp van S806 verstelbare vergrendelingskabel. Het eenvoudig te gebruiken wigvormige apparaat is voorzien van een roestvrijstalen
Prix
€ 58,45
prix par PCS
excl. tax
En commande Stock faible En stock
PCS
This product cannot be ordered at the moment.
Watch video
Description
De Master Lock No. S3921 Butterfly Valve Lockout Device en S806CBL3 Verstelbare vergrendelingskabel vergrendelt vrijwel elke vlinderklep in slechts enkele seconden met behulp van S806 verstelbare vergrendelingskabel. Het eenvoudig te gebruiken wigvormige apparaat is voorzien van een roestvrijstalen klinknagel waardoor het apparaat soepel open en dicht kan draaien om ervoor te zorgen dat de juiste pasvorm en richting van de applicatiepijlen een eenvoudige installatie mogelijk maken en fouten tot een minimum beperken. Het apparaat is gemaakt van duurzaam, lichtgewicht Zenex™ thermoplastisch materiaal, is chemisch resistent en presteert effectief in extreme omgevingen.

Verstelbare Butterfly Valve Lockout
Inclusief een S806CBL3 verstelbare lock-outkabel en een 920 vlinderklepblokkeringsapparaat
Vergrendelt de klep in enkele seconden door de S806CBL3 kabelvergrendeling door het gewenste oogje en rond de klep te voeren.
Beide apparaten zijn gemaakt van duurzaam, lichtgewicht thermoplastisch materiaal dat bestand is tegen chemicaliën en effectief presteert in extreme omgevingen.
S3920 heeft een verstelbaar ontwerp dat past op vrijwel alle vlinderkleppen
Richtingspijlen zorgen voor een eenvoudige installatie en minimaliseren de gebruikersfouten.
Roestvrijstalen klinknagel maakt het mogelijk om het apparaat soepel open en dicht te draaien om de juiste pasvorm te garanderen.
Specifications
N° d'art. S3921
EAN-code 0071649198441
Fabricant MASTER-LOCK
Poids (kg) 0,199
Qualité du matériau Acier coulé
    Loading
    Loading