This website uses cookies to enhance your experience.

Olimpia Spl. SECCOPROF 30 Luchtontvochtiger

N° d'art. OS021066
Luchtontvochtiger Olimpia Splendid Seccoprof 30 heeft een ontvochtigingscapaciteit tot 30 liter per dag. De luchtdroger is uitgerust met een display, digitale bediening, een uitneembare watertank, handgrepen, een corrosiebestendig metalen frame en wielen. Robuuste vormgeving en geschikt voor grotere
Prix
€ 585,00
prix par pcs
excl. tax
En commande Stock faible En stock
pcs
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Luchtontvochtiger Olimpia Splendid Seccoprof 30 heeft een ontvochtigingscapaciteit tot 30 liter per dag. De luchtdroger is uitgerust met een display, digitale bediening, een uitneembare watertank, handgrepen, een corrosiebestendig metalen frame en wielen. Robuuste vormgeving en geschikt voor grotere ruimtes. Deze ontvochtiger is tevens inzetbaar in professionele omgevingen zoals werkplaatsen en opslagruimtes.

Vanwege zijn krachtige compressor en zijn grote waterreservoir van maar liefst 10 liter, heeft de Olimpia Splendid Aquaria 30 een hoge ontvochtigingscapaciteit. Door de mogelijkheid van een vaste waterafvoer aansluiting kan deze luchtontvochtiger permanent blijven ontvochtigen zonder dat u er omkijken naar heeft. De Olimpia Splendid Seccoprof 28 is uitgerust met de SuperDry functie voor versneld, intensief lucht ontvochtigen. Dit is handig voor o.a. garderobes, grote kleedruimten en andere omgevingen met een hoge vochtbelasting.

De Olimpia Splendid Seccoprof 30 heeft een fraai design en is tegelijkertijd zeer robuust. De ontvochtiger is uitgerust met 4 sterke zwenkwielen. De Seccoprof 30 is een stille luchtontvochtiger in zijn klasse, met een geluid van 47 dB(A) is hij ongeveer 10% stiller dan een vergelijkbare luchtontvochtiger.

Digitale bediening via een duidelijk display, u stelt eenvoudig de gewenste luchtvochtigheid in. Met zijn robuuste metalen vormgeving is deze luchtontvochtiger ook in een veeleisende omgeving inzetbaar.

Specifications
N° d'art. OS021066
Barcode 8021183021066
Fabricant OLIMPIASPLENDID
Poids (kg) 0
Tension de raccordement 240 V
Profondeur 453 mm
Hauteur 635 mm
Affichage du remplissage Oui
Capacité de déshumidification maximale en 24 heures 30 l
Mobile Oui
Modèle WA000166
Nombre de niveaux de soufflerie 2
Puissance absorbée 620 W
Niveau de puissance acoustique 52 dB(A)
Type Industrie
Volume de la citerne 8 l
Largeur 312 mm
Avec filtre à air Oui
    Loading
    Loading