This website uses cookies to enhance your experience.

Philips WFB 25W C35 E14 920-50 Amb 1PF/6

N° d'art. P372085
Voeg slim licht toe aan uw kleinere lampen met de warme gloed van een instelbare Philips Smart LED in witte vintage-stijl. Filamentkaarslamp met een E14-lampfitting. Deze lamp is WiZ connected. Te gebruiken met uw bestaande wifi om te bedienen met de WiZ app of uw stem. Rechtstreeks vanuit de doos
Prix
€ 12,39
prix par pcs
excl. tax
En commande Stock faible En stock
pcs
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Voeg slim licht toe aan uw kleinere lampen met de warme gloed van een instelbare Philips Smart LED in witte vintage-stijl. Filamentkaarslamp met een E14-lampfitting. Deze lamp is WiZ connected. Te gebruiken met uw bestaande wifi om te bedienen met de WiZ app of uw stem.

Rechtstreeks vanuit de doos te gebruiken. Werkt via je bestaande wifinetwerk

WiZ werkt met jouw eigen wifirouter, dus je hebt geen extra toegangspunt nodig. Steek de stekker van je nieuwe lamp in het stopcontact, download de WiZ app en klaar ben je!

Slim dimmen via de app, je stem of een dimmer
Dim je lampen tot elk helderheidsniveau dat je wil met behulp van je smartphone, de WiZmote of je stem. Een dure dimmer installeren is niet nodig.

Overal je lampen bedienen
Bedien je WiZ lampen met je smartphone, waar je ook bent. Ben je vergeten je lampen uit te doen toen je van huis ging? Geen zorgen. De WiZ app is beschikbaar voor iOS en Android.

Spraakbediening
Bedien je lampen handsfree en gebruik je stem en de Google Assistent, Amazon Alexa of Siri Shortcuts. Met eenvoudige spraakopdrachten kun je lampen aan of uit doen, feller zetten of dimmen, van kleur veranderen en aangepaste lichtscènes instellen.

Slim dimmen
Dim je lampen tot elk helderheidsniveau dat je wil met behulp van je smartphone, de WiZmote of je stem. Een dure dimmer installeren is niet nodig.

Automatiseer je verlichting met timers
Automatiseer je lampen zodat ze zich aanpassen aan je dagelijkse of wekelijkse gewoontes. Gebruik timers om het licht aan te doen voordat je thuiskomt en het uit te laten als je het niet nodig hebt.

Energieverbruik in de gaten houden
De WiZ app houdt bij hoeveel energie je lampen verbruiken. Bekijk dagelijks of wekelijks het energieverbruik van je lampen en maak een slim, zuinig verlichtingsschema voor het hele huis.

Instelbaar warmwit tot koelwit licht en voorgeprogrammeerde instellingen
Kies uit een grote reeks wittinten, van koelwit dat je energie geeft tot zacht warmwit licht, of selecteer een van de voorgeprogrammeerde instellingen zoals Concentreren of Ontspannen. Er is altijd wel een instelling die het best past bij wat je doet.

Eigen lichtscènes
Combineer verschillende instellingen voor gekleurd en wit licht en zorg voor de perfecte sfeer voor elk moment van de dag. Bewaar je instellingen en roep ze eenvoudig weer op met de app, de WiZmote of je stem.
Specifications
N° d'art. P372085
Barcode 8719514372085
Fabricant PHILIPS
Poids (kg) 0
    Loading
    Loading