This website uses cookies to enhance your experience.

Philips WFB 60W A60 E27 927-65 CL 1PF/6

N° d'art. P371989
Een slimme lamp met een vintage-uitstraling met de Philips Smart LED ?lamentlamp met een E27-lamp?tting, die warm of koelwit licht biedt. Deze lamp is WiZ connected. Te gebruiken met uw bestaande wi? om te bedienen met de WiZ app of uw stem. Kenmerken Gemakkelijk en rechtstreeks vanuit de doos
Prix
€ 12,39
prix par pcs
excl. tax
En commande Stock faible En stock
pcs
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Een slimme lamp met een vintage-uitstraling met de Philips Smart LED ?lamentlamp met een E27-lamp?tting, die warm of koelwit licht biedt. Deze lamp is WiZ connected. Te gebruiken met uw bestaande wi? om te bedienen met de WiZ app of uw stem.

Kenmerken

Gemakkelijk en rechtstreeks vanuit de doos te gebruiken
WiZ werkt met jouw eigen wirouter, dus je hebt geen extra toegangspunt nodig. Steek de stekker van je nieuwe lamp in het stopcontact, download de WiZ app en klaar ben je!

Overal je lampen bedienen
Bedien je WiZ lampen met je smartphone, waar je ook bent. Ben je vergeten je lampen uit te doen toen je van huis ging? Geen zorgen. De WiZ app is beschikbaar voor iOS en Android.

Spraakbediening
Bedien je lampen handsfree en gebruik je stem en de Google Assistent, Amazon Alexa of Siri Shortcuts. Met eenvoudige spraakopdrachten kun je lampen aan of uit doen, feller zetten of dimmen, van kleur veranderen en aangepaste lichtscènes instellen.

Slim dimmen
Dim je lampen tot elk helderheidsniveau dat je wil met behulp van je smartphone, de WiZmote of je stem. Een dure dimmer installeren is niet nodig.

Automatiseer je verlichting met timers
Automatiseer je lampen zodat ze zich aanpassen aan je dagelijkse of wekelijkse gewoontes. Gebruik timers om het licht aan te doen voordat je thuiskomt en het uit te laten als je het niet nodig hebt.

Energieverbruik in de gaten houden
De WiZ app houdt bij hoeveel energie je lampen verbruiken. Bekijk dagelijks of wekelijks het energieverbruik van je lampen en maak een slim, zuinig verlichtingsschema voor het hele huis.

Instelbaar warmwit tot koelwit licht en voorgeprogrammeerde instellingen
Kies uit een grote reeks wittinten, van koelwit dat je energie geeft tot zacht warmwit licht, of selecteer een van de voorgeprogrammeerde instellingen zoals Concentreren of Ontspannen. Er is altijd wel een instelling die het best past bij wat je doet.

Eigen lichtscènes
Combineer verschillende instellingen voor gekleurd en wit licht en zorg voor de perfecte sfeer voor elk moment van de dag. Bewaar je instellingen en roep ze eenvoudig weer op met de app, de WiZmote of je stem.
Specifications
N° d'art. P371989
Barcode 8719514371989
Fabricant PHILIPS
Poids (kg) 0
Durée de vie nominale moyenne 15000 h
Indice de rendu des couleurs CRI 90-100
Température de couleur 2700 - 6500 K
Diamètre 60 mm
Régulable Oui
Classe d'efficacité énergétique E
Lampe à filament Oui
Douille E27
Puissance de la lampe 60 - 60 W
Forme de la lampe En forme de poire
Longueur 106 mm
Flux lumineux 806 - 806 lm
Courant nominal 43 - 43 mA
Tension nominale 220 - 240 V
Finition verre/couvercle Clair
    Loading
    Loading