This website uses cookies to enhance your experience.

Raaco Boxxser ID-Tag jaune 4pcs

N° d'art. 136099
Boxxser is een compleet, geïntegreerd opbergsysteem, dat zelfs aan de strengste eisen op het gebied van orde, overzicht, individualiteit en effectiviteit voldoet De Boxxser serie bestaat uit zes verschillende dozen in twee hoogtes. Deze zijn gemaakt van slagbestendig, onbreekbaar polycarbonaat – het
Prix
€ 3,35
prix par pcs
excl. tax
En commande Stock faible En stock
pcs
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Boxxser is een compleet, geïntegreerd opbergsysteem, dat zelfs aan de strengste eisen op het gebied van orde, overzicht, individualiteit en effectiviteit voldoet De Boxxser serie bestaat uit zes verschillende dozen in twee hoogtes. Deze zijn gemaakt van slagbestendig, onbreekbaar polycarbonaat – het sterkste kunststofmateriaal op de markt. De dozen zijn dubbelwandig. Daardoor zijn de scharnieren a an de binnenkant weggewerkt en hebben de dozen een mooie afwerking.

De dozen zijn verkrijgbaar in een lege versie, die u volledig naar wens kunt inrichten met verwisselbare inzetbakjes. Er zijn echter ook kant-en-klare versies met verschillende inzetbakjes uit het assortiment. Beide varianten hebben een raster in de bodem, dat in combinatie met de O-profielen in het deksel elk inzetbakje apart vasthoudt. Het is daardoor niet nodig om de dozen helemaal te vullen. Bovendien blijft de inhoud tijdens het vervoeren op zijn plaats. Vóór op de doos zitten twee vaste vakjes om kleine onderdelen tijdelijk in op te bergen. Met de verwisselbare labelhoekjes in drie kleuren kunt u de inhoud markeren, zodat u alles gemakkelijk terugvindt. Ten slotte is de Boxxser voorzien van een ergonomisch sluitmechanisme, waardoor u de doos met één hand dicht kunt doen terwijl de inhoud op zijn plek blijft. Als accessoires zijn voor de Boxxser trays met inzetbakjes leverbaar, zodat u de dozen op elke gewenste manier kunt inrichten.

Met een HandyBoxxser kunt u vier Boxxsers 55 uiterst compact bewaren terwijl de inhoud gemakkelijk toegankelijk blijft. Ook kunt u met de HandyBoxxser vier Boxxsers met één hand vervoeren. De HandyBoxxser is stapelbaar en geschikt voor wandbevestiging. De Boxxser serie speelt in op de wensen van professionals in een industriële omgeving, die kleine voorwerpen graag op een systematische en effectieve manier willen bewaren en gemakkelijk weer tevoorschijn willen halen.
Specifications
N° d'art. 136099
Barcode 5733439136099
Fabricant RAACO
Poids (kg) 0,026
Type d'accessoire WA000210
Attachments
    Loading
    Loading