This website uses cookies to enhance your experience.

Raaco Tussenschotjes cl 150 2 lange + 4 korte

N° d'art. 136044
CarryLite is een functionele serie lichtgewicht dozen, die gemakkelijk te hanteren en te vervoeren zijn De CarryLite serie bestaat uit robuuste dozen in verschillende hoogtes, die zijn gemaakt van hoogwaardige kunststof dat slagbestendig en onbreekbaar is. Aan de voorkant is de CarryLite voorzien
Prix
€ 9,75
prix par pcs
excl. tax
En commande Stock faible En stock
pcs
This product cannot be ordered at the moment.
Description
CarryLite is een functionele serie lichtgewicht dozen, die gemakkelijk te hanteren en te vervoeren zijn De CarryLite serie bestaat uit robuuste dozen in verschillende hoogtes, die zijn gemaakt van hoogwaardige kunststof dat slagbestendig en onbreekbaar is. Aan de voorkant is de CarryLite voorzien van effectieve schuifsloten, aan de achterkant zitten sterke uitwendige scharnieren, die de dozen extr a stevig maken. De dozen zijn verkrijgbaar met tussenschotten of met verwisselbare inzetbakjes, zodat de indeling naar wens kan worden ingericht. De variant met de inzetbakjes heeft in de bodem een raster, dat elk inzetbakje apart vasthoudt. Het is daardoor niet nodig om de dozen helemaal te vullen. U-profielen in het deksel, houden de inhoud tijdens het vervoeren op zijn plaats. En dankzij het doorzichtige deksel kunt u gemakkelijk zien waar alles ligt. Ook leverbaar met dubbeldeksel met of zonder U-profiel..Er is een reeks van systemen verkrijgbaar om de opslag en het transport van de dozen te optimaliseren, terwijl de inhoud gemakkelijk toegankelijk blijft.

Tussenschotten voor CarryLite 150 Verpakking bevat 2 medium tussenschotten + 4 korte tussenschotten Gemaakt van Polypropylene (PP).
Specifications
N° d'art. 136044
Barcode 5733439136044
Fabricant RAACO
Poids (kg) 0,296
Couleur Gris
Profondeur 10 mm
Hauteur 134 mm
Matériau Plastique
Type d'accessoire Subdivision (plastique)
Largeur 273 mm
Attachments
    Loading
    Loading