This website uses cookies to enhance your experience.

Scheppach Super Silent Compressor HC51Si

N° d'art. 5906141901
De Scheppach HC51Si kan met zijn 50L tank, 1500W motor en een werkdruk van 8 bar ook grote uitdagingen aan. Twee snelkoppelingen, elk met een eigen manometer, maken een bijzonder snelle gereedschapswissel mogelijk. U profiteert van snelle resultaten en een laag geluidsniveau, want de HC51Si is een
This product cannot be ordered at the moment.
Description
De Scheppach HC51Si kan met zijn 50L tank, 1500W motor en een werkdruk van 8 bar ook grote uitdagingen aan. Twee snelkoppelingen, elk met een eigen manometer, maken een bijzonder snelle gereedschapswissel mogelijk. U profiteert van snelle resultaten en een laag geluidsniveau, want de HC51Si is een stille compressor.

De nieuwe stille compressor van Scheppach

Werken met een compressor kan zeer aangenaam zijn

Een compressor hoort thuis in elke werkplaats. Voor het aan- en uitblazen en voor het gebruik van persluchttoestellen die energiebesparend werken mogelijk maken. Scheppach heeft al een breed assortiment compressoren voor alle klussen in de thuiswerkplaats. Van het kleine draagbare model, waarmee alle luchtmatrassen bij het zwembad kunnen worden opgeblazen, tot de driecilinder van 100 liter, die zelfs voor veeleisende werkzaamheden in de werkplaats voldoende lucht heeft.

Om het werken met de compressor in de toekomst nog leuker te maken en overlast voor huisgenoten en buren te beperken heeft Scheppach nu deze krachtige geluidsarme compressor aan zijn assortiment toegevoegd. De HC51Si wordt gekenmerkt door een hoge prestatie in combinatie met een laag geluidsniveau van ca. 60 dB.

Als fluistercompressor vergemakkelijkt de HC51Si het werk in verschillende opzichten. Twee drukaansluitingen met hun eigen manometers maken het gelijktijdig gebruiken van twee gereedschappen mogelijk, met een maximale werkdruk van 8 bar, en dus een snelle voortzetting van het werk, zonder lawaai. Rubberen voetjes zorgen voor stil werken met de twee-cilindercompressoren. Als olievrij model is de HC51Si bijzonder onderhoudsarm, wat niet alleen werk maar ook kosten bespaart.

De HC51Si met zijn 50 liter boiler, 1500 Watt motor en 300 liter aanzuigcapaciteit kan de meest grote uitdagingen aan.

Vooral in de particuliere sector, waar hobbyruimtes en werkplaatsen zich vaak in de kelder of in directe nabijheid van het woongedeelte bevinden, is een stille compressor met voldoende vermogen voor uw eigen doeleinden een verstandige aankoop.

 • Stille compressor met een elektromotor van 1500 W
 • Tankinhoud van 50 L met een aanzuigcapaciteit van 300 l/min
 • Max. werkdruk van 8 bar
 • Olievrije en onderhoudsarme compressor
 • Een antivibratie rubberen voet voor veilig opbergen en soepel werken
 • 2 manometers en 2 snelkoppelingen maken een snelle gereedschapswissel mogelijk
 • Aansluiting op een standaard stroomvoorziening van 230 V
 • Grote wielen met een diameter van 175 mm en een handvat voor gemakkelijk transport
Specifications
N° d'art. 5906141901
Barcode 4046664123422
Fabricant SCHEPPACH
Poids (kg) 28
Couleur Bleu
Tension de raccordement 230 V
Profondeur 730 cm
Entraînement Direct
Fréquence 50 Hz
Hauteur 620 cm
Pression max. 8 bar
Mobile Oui
Puissance de moteur 1.5 kW
Déplacement de piston par minute 300 l
Niveau de puissance acoustique 60 dB(A)
Contenu de la citerne 50 l
Poids 28 kg
Largeur 300 cm
Avec protection de moteur Oui
Attachments
  Loading
  Loading