Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.

Leica Kruislijnlaser Lino L6Rs-1

Art. nr. 918976
Leica Lino L6Rs De Leica Lino L6R is een rode multi-lijnlaser met 360° laserlijnprojectie voor multidirectionele uitlijning - perfect voor toepassingen binnenshuis. De verticale lijnen van de laser zijn eenvoudig in te stellen (± 10°) zodra het schietlood is ingesteld. Slimme accessoires voor de
Prijs
€ 369,00
stuks
excl. BTW
Op bestelling Voorraad laag Op voorraad
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Watch video
Omschrijving
Leica Lino L6Rs
De Leica Lino L6R is een rode multi-lijnlaser met 360° laserlijnprojectie voor multidirectionele uitlijning - perfect voor toepassingen binnenshuis. De verticale lijnen van de laser zijn eenvoudig in te stellen (± 10°) zodra het schietlood is ingesteld.

Slimme accessoires voor de hoogste flexibiliteit en eenvoudige installatie.De verticale laserlijnen die op wanden en plafonds worden geprojecteerd, kunnen eenvoudig worden aangepast zodra het loodrechte punt is ingesteld. De geïntegreerde basis van de lijnlaser maakt het mogelijk om de doorsnede (schietloodpunt) van de twee verticale laserlijnen waar nodig te positioneren en vervolgens de laserlijnen met ± 10° aan te passen met behoud van de positie van het schietloodpunt.

Magnetische adapters
Met de magnetische adapters kunt u het instrument snel en met absolute precisie positioneren. Stel de draaibare adapters op over randen en profielen, bevestig het aan ijzeren buizen of verschillende rails en staven. Het drievoudige vermogensconcept maakt een continue werking van de lijnlaser mogelijk. Het kan worden bediend met Li-Ion en Alkaline batterijen of als alternatief met de lader.
Specificaties
Met afstandsbediening Ja
Beschermingsgraad (IP) IP54
Kleur behuizing Zwart
Lengte 107 mm
Breedte 124 mm
Batterijsoort Overig
Hoogte 154 mm
Gewicht 781 kg
Meetwaardegeheugen Ja
Interface Ja
Lengte signaallijn 25 m
Zichtbare signaallijn Ja
Roterende signaallijn Ja
Golflengte sensor 635 nm
Laserklasse Klasse 2
Nauwkeurigheid 0.2 mm/m
    Aan het laden
    Aan het laden