Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.

Ampro


Bekijk assortiment van Ampro


I Am Professional

"Ampro" is een afkorting voor "I Am Professional". Opgericht in 1984 werd AMPRO Tools gebouwd op het streven om te bouwen en te zorgen voor onovertroffen eerste klas producten die voortdurend de norm in innovatie, kwaliteit en de prestatie waarborgen. Als gevolg hiervan, was het merk Ampro, het product van hun niet aflatende streven naar perfectie, geboren.

Vandaag, met meer dan 30 jaar ervaring, heeft AMPRO Tools zich gevestigd als de internationale leider in het leveren van topkwaliteit producten en betrouwbare dienstverlening. Levering aan meer dan 60 landen wereldwijd, waaronder de Verenigde Staten, Europa, het Midden-Oosten, Australië, Azië, Zuid-Afrika en Rusland. Ampro biedt een uitgebreid assortiment waaronder handgereedschap, automotive speciaal gereedschap, pneumatisch gereedschap en accessoires, elektrisch gereedschap en opslag van gereedschap, voor de bouw- en automotive industrie.

Kwaliteit

Elk van onze producten is het resultaat van een klantgedreven ontwerp, gedegen productontwikkeling en sourcing. De ingenieurs van Ampro voeren strenge kwaliteitsbewaking en controles om te garanderen dat onze producten voldoen aan de hoogste normen.
 

Aan het laden
Aan het laden