Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.

Decayeux

Decayeux is een toonaangevende leverancier van brievenbussen. Zij zijn specialisten en bieden naast particuliere brievenbussen bij de woning ook pakketbrievenbussen en collectieve brievenbussen voor in trappenhuizen en zakelijke entrees. Decayeux levert daarin maatwerk. Zo leveren zij vrijstaande-, inbouw- en opbouw brievenbussen, welke handmatig of elektronisch geopend en gesloten worden. Decayeux assortiment Het assortiment in individuele ofwel traditionele brievenbussen geschikt voor wandmontage aan de woning is zeer ruim. In de collectie met veelal mooie Franse namen als Bretagne, Milan, Campagne of Picardie worden diverse kleuren aangeboden.

De brievenbussen worden gefabriceerd met een post inwerp achter een klep. Zo wordt de inhoud van de brievenbus niet vochtig of vies. Ze zijn vaak voorzien van een naamplaat. Op zoek naar een brievenbus voor aan de straat? Zorg dan dat de brievenbus van Decayeux ook geschikt is om bevestigd te worden op een paal.

Garantie

De brievenbussen van Decayeux vallen altijd onder een garantie periode van 3 jaar. Echter afhankelijk van het materiaal gebruik en model wordt ook 5 jaar afgegeven en zelfs over 10 jaar garantie gesproken.

Bekijk assortiment van Crescent


Aan het laden
Aan het laden