Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.

Heller Tools


Bekijk assortiment van Heller

Heller is een van de meest belangrijke en gerenommeerde borenfabrikanten ter wereld. De boren worden via speciaalzaken verkocht aan vakmensen en zijn bedoeld voor professioneel gebruik. Als het gaat om productontwikkeling op het gebied van kwaliteit en technologie loopt Heller voorop.  

Producten en het assortiment

De producten van Heller zijn succesvol omdat ze er voor zorgen dat vakmensen hun werk goed kunnen doen. De veranderingen in de markt zijn onze richtlijn voor de ontwikkeling van huidige en nieuwe producten. Zo is de Trijet SDS-plus speciaal ontwikkeld zodat er een boor is die uitermate goed geschikt is voor gewapend beton en een lange levensduur heeft, en daar heeft de gebruiker gemak van.

Competentie tot in detail

Heller biedt een breed en diep assortiment aan, dat een oplossing biedt voor elk te boren gat. Zo zijn er speciale boren voor bewapend beton, graniet en glas. Verder zijn er geavanceerde systemen die het mogelijk maken om tot 3 meter diepe gaten te boren. Bij alle producten die wij aanbieden staat kwaliteit, veiligheid en ergonomie voorop, met als doel een oplossing te bieden voor elk te boren gat.
 
Aan het laden
Aan het laden