Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.

Masterlock


Bekijk assortiment van Masterlock

Master-lock

Master Lock wordt wereldwijd erkend als maker van originele, duurzame hangsloten en beveiligingsproducten. Sinds de oprichting in 1921 hebben ze hard gewerkt om het vertrouwen van hun klanten te winnen door hun belofte van kwaliteit en degelijkheid waar te maken en telkens weer voorop te lopen met het ontwerp, de gebruiksmogelijkheden en de prestaties van hun sloten. Als grootste internationale fabrikant en leverancier van hangsloten wordt Masterlock nog altijd gedreven door de passie van de oprichters om kwaliteit en overtuigende meerwaarde te leveren in een steeds breder assortiment beveiligingsoplossingen.

Soorten sloten

Overal waar u naartoe gaat, kunt u bezittingen beveiligen met koffersloten en lichte hangsloten. Masterlock biedt ook het grootste assortiment multipurpose-sloten, voor het vergrendelen van kluisjes, schuren en poorten. Ze maken cijfersloten met vaste en instelbare codes, zowel in modieuze kleuren als in duurzaam messing. Ook sloten met beugelbescherming en sloten van gelamineerd staal maken ze. De High Security-sloten zijn ontworpen voor maximale veiligheid en een gerust gevoel. Ze zijn perfect voor het afsluiten van poorten, garages en rolluiken voor winkels. Masterlock heeft deze in messing en staal, met beugelbeschermer en vinylbekleding. Zowel de sloten met sleutel als met een cijfercombinatie zijn verkoopsuccessen.

Extreme weersomstandigheden

Sommige sloten zijn speciaal gemaakt voor extreme weersomstandigheden en dus bestand tegen corrosie. Zie voor tuingereedschap, poorten of schuurdeuren ons assortiment kabels en kettingen. Ook voor fietsen, motorfietsen en scooters hebben we sloten en kabels. Masterlock levert spinnen en spanbanden om bagage en vracht te bevestigen op fietsen, autodaken en aanhangwagens. Al deze producten zijn ontworpen voor extra veiligheid voor uw auto en aanhangwagen. Select Access™-kluizen zijn sleutelkasten met cijfercode die alleen toegankelijk zijn voor mensen aan wie u de code geeft. Ook op plaatsen zonder inbouwslot kunt u deuren, kasten en schuren afsluiten met een overval in combinatie met een beugelslot.
 
 
Aan het laden
Aan het laden