Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.

Paulmann


Bekijk assortiment van Paulmann

Al meer 35 jaar heeft Paulmann zich onlosmakend verbonden aan het verstrekken van verlichting. Voor elke Paulmann medewerker betekent dit: Wij zorgen voor goede verlichting bij onze klanten. Alle Paulmann lampen en armaturen, in totaal 2.500, voldoen aan deze eis. Paulmann Licht is een familiebedrijf gebaseerd in Springe, Duitsland met kantoren en vestigingen in meer dan 40 landen.

Paulmann, de Duitse lampen- en verlichtingsfabrikant is per 1 augustus 2014 een samenwerking aan gegaan met de Nederlands-Belgische onderneming VSA. De in de verlichtingsbranche toonaangevende fabrikant Paulmann - met een compleet assortiment voor verlichting voor binnenshuis en buitenshuis - verhoogt haar activiteiten in België, Nederland en Luxemburg.

In circa 300 bouw- en meubelmarkten en vakwinkels toont Paulmann samen met VSA een veelzijdig assortiment als compleet shopconcept en aan de hand van productpresentaties. Tegelijkertijd zal de onderneming het gespecialiseerde distributiepakket Paulmann PRO via de groothandel aan installateurs gaan leveren.

 
Aan het laden
Aan het laden