Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.

Nieuws

 • VSA NL en Belgium samengevoegd tot één Benelux organisatie 8-12-2022
  Vanaf 1 januari 2023 worden VSA NL en Belgium samengevoegd tot één Benelux organisatie.
 • GYS actualiteiten 11-2-2019
  * GYS is het startpunt van de "French Fab Tour 2019".. 
  * GYS bouwt een nieuw logistiek centrum in Frankrijk
  De nieuwe POWERDUCTION catalogus.
  * GYSFLASH: serie wordt uitgebreid met een nieuwe
     20 A multi-volt lader.
  * De CUTTER 30FV : een 30 A plasma snijder met een snijcapaciteit  tot 15 mm.


 • eNet - Eén standaard – vele mogelijkheden 13-12-2018
  Zonder ingrijpende en arbeidsintensieve aanleg aan nieuwe installatiesImage title kunnen  gebouwen met eNet probleemloos worden uitgerust met intelligente Smart-Home technologie, ook in bestaande bouw. 


 • STEINEL CAMLight 12-11-2018
  In de huidige maatschappij waar alles draait om bereikbaarheid, Image title internet en app’s heeft sensor- en verlichtingsfabrikant STEINEL de CAMLight ontwikkeld. Een op het eerste gezicht normale  buitenlamp met een mooi design. Buiten de bekende sensortechnologie van STEINEL bevat deze lamp ook een camera met intercom functie. U kunt nu 24/7 zien wie er voor uw deur staat en zelfs communiceren met diegene. Het maakt niet uit waar u bent – in uw woonkamer of op vakantie.

 • VSA Belgium aanwezig op Autotechnica in Brussel 8-2-2018
  Van 25 tot en met 28 maart staan wij op de Autotechnica Beurs in Brussel.Autotechnica 2018 VSA Belgium


 • Nieuwsbrief Gys: De actualiteiten van januari 17-1-2018
  Logo GysDe Nederlandse nieuwsbrief van Gys over de laatste actualiteiten betreft de producten van Gys en de ontwikkelingen in lassen en laden.

 • Ben je op zoek naar een nieuwe bedrijfsinrichting? 25-7-2017
  Is jouw bedrijf toe aan een nieuwe bedrijf- of werkplaatsinrichting maar heeft u nog geen idee waar je op Afbeeldingsresultaat voor logo bottmoet letten bij de aanschaf hiervan? In ons nieuwe blog helpen wij je hierbij graag. Onderstaand vind je een aantal punten waar je op moet letten en wat van belang kan zijn voor jouw inrichting. • Nieuwsbrief Gys: De actualiteiten van juli 2017 20-7-2017
  Logo GysDe Nederlandse nieuwsbrief van Gys over de laatste actualiteiten betreft de producten van Gys en de ontwikkelingen in lassen en laden.

 • Opnieuw een gerealiseerd LiveLink project Steinel 24-5-2017
  Opnieuw heeft Steinel een project gerealiseerd met LiveLink. Dit keer in het ZuSteinelid-Hollandse Leiden in de zaal van de plaatselijke tafeltennisvereniging. In samenwerking met installateur Alex van Driel zijn er 4 controllers en 8 schakelkoppelaars geïnstalleerd.

 • Nieuwsbrief Gys: De actualiteiten van mei 2017 15-5-2017
  Logo GysDe Nederlandse nieuwsbrief van Gys over de laatste actualiteiten betreft de producten van Gys en de ontwikkelingen in lassen en laden.

 • De wereld van lassen: maart 2017 17-3-2017
  De Nederlandse nieuwsbrief van Gys over de laatste actualiteiten betreft de producten van Gys en de ontwikkelingen in Logo Gyslassen en laden.

 • Nieuw project Steinel: Fontein Elektrotechniek 23-2-2017
  Steinel heeft opnieuw een project opgeleverd met LiveLink. Fontein Elektrotechniek. Steinel Professional • Nieuwsbrief Gys: De actualiteiten van november 25-11-2016
  De Nederlandse nieuwsbrief van Gys over de laatste actualiteiten betreft de producten van Gys en de ontwikkelingen in Logo Gyslassen en laden.

 • De top 10 van Scheppach 25-11-2016
  Scheppach is een bekend merk voor veel mensen. De Duitse fabrikant is specialist in
  houtbewerkinScheppachgsmachines en laat dat keer op keer zien met producten van geweldige kwaliteit. De prijzen die Scheppach hanteert voor deze producten zijn zeer voordelig te noemen. Hierdoor is de prijs/kwaliteitverhouding uniek. Mensen die bekend zijn met machines van Scheppach zullen dit bevestigen.

 • Nieuwsbrief Gys: De actualiteiten van oktober 28-10-2016
  De Nederlandse nieuwsbrief van Gys over de laatste actualiteiten betreft de producten van Gys en de ontwikkelingen in Logo Gyslassen en laden.

 • Heaters kiezen en kopen: waar te beginnen? 27-10-2016
  Heaters kiezen. Als je nog nooit eerder een heater hebt gekocht, dan zal het een lastige klus worden. Er zijn veel verschillende soorten heaters, die allemaal voor- en nadelen hebben.

  Het is belangrijk om te weten welke oppervlakte de heater moet verwarmen en op welke locatie deze moet komen te staan. Moet de heater een grote tent warm houden of wordt de heater gebruikt voor het verwarmen van een terras? Verder heb je de keuze uit diesel heaters, elektrische heaters en gas heaters. Tussen deze soorten zitten beduidende verschillen. In dit blog helpen we jou op weg met de aankoop van een heater. 


 • VSA is FD Gazelle! 17-10-2016
  Image titleVSA is verheugd met nieuws dat dat wij tot de FD Gazellen van 2016 horen. De FD Gazellen Award is een prijs voor de snelst groeiende bedrijven in Nederland. Uiteraard is VSA vereerd met deze benoeming. 


 • VSA Belgium Shop krant winter editie 7-10-2016
  DownloadVSA Belgium presenteert met trots de nieuwe VSA Shop BE krant, winter editie 2016. 

  Deze krant is geldig tot en met 30 september 2016. Uiteraard is het mogelijk om kranten te bestellen, neem hiervoor  met ons op via het telefoonnummer +32 14 25 50 60 of stuur een e-mail naar info@vsabelgium.be met VSA-Shop BE Winter 2016 als onderwerp en geef in de mail aan hoeveel kranten u wenst te ontvangen. De VSA-shop krant is verpakt in bundels van 30 stuks in een VSA Shop display-box.

  Download de pdf versie van de VSA Belgium Shop krant hier.

  (Let op het is 40 Mb)
 • Invalzaag van Scheppach komt zeer goed uit test 22-9-2016
  Een 1200 watt invalzaag inclusief rail en een extra 160 mm zaagblad voor 199 euro. Zo’n aanbieding van een kwaliteitsmerk krijgen we niet vaak. Scheppach gooit met de CS55 / PL55 de knuppel in het hoenderhok. Wij pakken ’m op en gaan aan de slag met een prijsbreker. Image title
 • De juiste verlichting kiezen: Hoe doet je dat? 21-9-2016
  Licht bepaalt een groot deel van de sfeer in huis. Op de juiste plaats, de juiste verlichting. Dat blijkt niet altijd mee te vallen. Welke stappen moet je nemen om de juiste verlichting te kiezen? In dit blog hopen we je te helpen in het kiezen van de juiste lampen. 


 • Verschil tussen bewegings- en aanwezigheidsmelders 11-8-2016
  Bewegings- en aanwezigheidsmelders verschillen hoofdzakelijk in hun registratie-eigenschappen en de toepassingsgebieden. Welke techniek waar wordt toegepast, is afhankelijk van de betreffende situatie.


 • Steinel sensortechnologie met Smart Remote 10-8-2016

  De IR QUATTRO SLIM in combinatie met de Smart Remote: aanwezigheidsmelders van topkwaliteit eSteinel-logoenvoudig installeren in korte tijd.


 • Scheppach komt met nieuwe producten 29-7-2016
  Scheppach heeft twee nieuwe producten in het assortiment in de categorie van houtbewerking. Scheppach

   
 • Nieuwsbrief Gys: De actualiteiten van juli 28-7-2016
  Elke maand komt Gys met een Nederlandse nieuwsbrief over de laatste actualiteiten betreft de producten van Gys.
  Logo Gys

 • Maak kennis met het grote merk Steinel 15-7-2016
  Steinel is marktleider in sensorverlichting. Vanaf 1959 houdt het bedrijf zich aSteinel-logol bezig met sensortechnologie en verlichting. De groei die de Duitse fabrikant heeft gemaakt is gigantisch maar zeker niet vreemd.


 • Effectieve bedrijfsinrichting 13-6-2016
  Praktisch. Effectief. Efficiënt.
  Als we nadenken over bedrijfsinrichting is pragmatisch zijn de beste weg om tot het ideale resultaat te komen.   
 • Nieuwe prijslijsten Steinel 30-5-2016
  De nieuwe prijslijsten van Steinel zijn beschikbaar. Image title

  De prijzen zullen vanaf 1 juli ingaan. 


 • Waarom goede werkkleding zich altijd terugbetaalt 13-5-2016
  We zien werkkleding meestal als iets vanzelfsprekends. Als je fysiek werk verricht, hoort (goede) 
  werkkleding
   er nou eenmaal bij! Bedrijfskleding komen we in allerlei soorten en maten tegen en daarin worden nogal wat eisen gesteld. Werkkleding daarentegen vinden we veel vanzelfsprekender. 
 • VSA Belgium Shop krant zomer editie 21-4-2016
  VSA Belgium presenteert met trots de nieuwe VSA Shop BE krant, zomer editie 2016. Bekijk de nieuwste acties en aanbiedingen.
  VSA Shop Krant BE
  Deze krant is geldig tot en met 30 september 2016. Uiteraard is het mogelijk om kranten te bestellen, neem hiervoor  met ons op via het telefoonnummer +32 14 25 50 60 of stuur een e-mail naar info@vsabelgium.be met VSA-Shop BE Zomer 2016 als onderwerp en geef in de mail aan hoeveel kranten u wenst te ontvangen. De VSA-shop krant is verpakt in bundels van 30 stuks in een VSA Shop display-box.

  Download de pdf versie van de VSA Belgium Shop krant hier.

  (Let op het is 40 Mb)
 • Je pand beveiligen; dit kun je zelf al doen! 21-4-2016
  De nieuwsberichten over inbraak bij woonhuizen en kantoorpanden laten regelmatig verschillende berichten horen; waar in de regio’s Noord-Brabant afgelopen jaren veel inbraken zijn toegenomen, lijken ze op andere plekken wImage titleat af te nemen.


 • Vsabelgium.be binnenkort ook beschikbaar in Frans 1-3-2016
  Image titleOnze splinternieuwe website zal op de korte termijn ook in de Franse taal beschikbaar zijn. Achter de schermen zijn we druk bezig met het vertalen van al onze artikelen, webpagina's en zelfs onze nieuwsberichten.  • Wijziging bankrekeningnummer 25-1-2016
  Nieuwe bankrekeningLet op! Vanaf 01-01-2016 is ons bankrekeningnummer gewijzigd naar: NL57 RABO 0307 1905 60.
  De bijbehorende BIC/SWIFT code: RABONL2U.

  Gelieve de juiste personen hierover te informeren. 

 • VSA Belgium distributeur en servicepunt Master 25-1-2016
  MasterMaster Climate Solutions is een wereldleider in de productie van mobiele heaters, ontvochtigers, ventilatoren en koelers. Met trots mag VSA Belgium nu aankondigen dat zij nu distributeur en servicepunt zijn van Master in België.


  Klik hier voor meer informatie over Master Climate Solutions en hun assortiment.Aan het laden
Aan het laden