Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.

Geschiedenis VSA Belgium


Wie zijn wij?

VSA Handel werd in 2007 opgericht en staat in voor de distributie van topmerken in de ijzerwarensector enerzijds en distributie van verlichting- en sensortechnologie in Electrogroothandel anderzijds. De drijvende kracht achter het bedrijf is de Duitse fabrikant Steinel. De naam VSA is de afkorting van “Van Spijk Agenturen”, de Nederlandse distributeur die bij onze noorderburen een 25-tal gerenommeerde merken vertegenwoordigt op exclusieve basis. Van Spijk Agenturen lonkte al naar de Belgische markt en zag in de samenwerking met Steinel een uitgelezen opportuniteit. Later is VSA Handel van naam veranderd naar VSA Belgium.

"Eén leverancier van verschillende merken en dus één factuur."
IJzersterke merken

De merken waarmee VSA Belgium de Belgische markt betreedt zijn één voor één kwaliteitsmerken. Door de breedte van het assortiment kunnen ook kleinere klanten terecht voor gecombineerde bestellingen. Voor klanten betekent één leverancier van verschillende merken en dus één factuur een grote troef. Eveneens zijn we steeds actief op zoek om onze merkenportefeuille uit te breiden.

Praktische organisatie en serviceVSA Belgium pand

Het jonge bedrijf profiteert mee van de jarenlange logistieke expertise van Van Spijk Agenturen. Het bedrijf blijft dynamisch en investeerde dan ook in een gloednieuw pand dat medio 2014 operationeel was. Onze leveringen gebeuren dan ook vanuit Nederland en ons streefdoel is een 97% levering binnen de 48 uren. De service blijft voor onze klanten een belangrijke meerwaarde.

Een ervaren team

Om die service te garanderen heeft VSA Belgium voor zowel de buitendienst als voor de backoffice ervaren medewerkers. Aan het hoofd van de firma staat Gunther Vangeloven. U kunt altijd contact opnemen met ons kantoor of direct met ons sales-team.

 

Aan het laden
Aan het laden